ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ:
Management Body of Aenos National Park
Kefalonia-Ithaca aspiring Geopark

Aξιολόγηση του Γεωπάρκου Κεφαλονιάς – Ιθάκης με σκοπό την πιστοποίηση του με την «Ευρωπαϊκή Χάρτα για το Βιώσιμο Τουρισμό» από την Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εθνικών Πάρκων και Προστατευόμενων Περιοχών (EUROPARC)

Μετά από πολύμηνη διαδικασία προετοιμασίας και υποβολής του φακέλου η αξιολόγηση του Γεωπάρκου Κεφαλονιάς – Ιθάκης αποτελεί πλέον γεγονός, με σκοπό την πιστοποίηση του με την «Ευρωπαϊκή Χάρτα για το Βιώσιμο Τουρισμό» από την Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εθνικών Πάρκων και Προστατευόμενων Περιοχών (EUROPARC) που εδρεύει στο Ρέγκενσμπουργκ της Γερμανίας. Υποδεχθήκαμε στην Κεφαλονιά την Marja Van Loef, η οποία θα αξιολογήσει την υποψηφιότητά μας και τον Richard Denman Υπεύθυνο της Πιστοποίησης. Καλή επιτυχία Κεφαλονιά-Ιθάκη!
Το Γεωπάρκο Κεφαλονιάς-Ιθάκης προσπαθεί να ενταχθεί σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό δίκτυο και να αποκτήσει ακόμη μία διάκριση. Αρκεί να αναφερθεί ότι τα μέλη του EUROPARC είναι χιλιάδες προστατευόμενες περιοχές από 36 χώρες, ενώ τα μέλη που έχουν πιστοποιηθεί με την «Ευρωπαϊκή Χάρτα για τον Βιώσιμο Τουρισμό» είναι 144 περιοχές από 17 χώρες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο μπορείτε να βρείτε https://www.europarc.org/…/european-charter-for…/
Εθνικός Δρυμός Αίνου!
Εθνικός Δρυμός Αίνου!
Εθνικός Δρυμός Αίνου!
Εθνικός Δρυμός Αίνου!
Εθνικός Δρυμός Αίνου!
Εθνικός Δρυμός Αίνου!
Εθνικός Δρυμός Αίνου!
Back To Top